sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Despre tine



Hai să vorbim, despre orice dorim. Despre zi şi noapte, despre stele colorate cum se pierd în şoaptele romantice rostite de o pereche de buze duioase. Să nu ne intereseze dacă ziua de mâine o să evolueze în ceva ciudat, căci până la urmă toţi suntem în acelaşi căcat. Despre ce te face fericită, cine te-a iubit şi pe cine ai iubit. Lucruri mărunte care le întâlneşti zi de zi, toate sunt motive pentru a zâmbi.


Nimic pe lumea asta nu este imposibil. Avem puterea de a crea un lucru incredibil. Vorbesc despre iubire, căci este singurul sentiment care are valoare într-o lume de lucruri materiale.


Ajungi la un moment dat în viaţă când pur şi simplu rămâi fără speranţă. În astfel de momente decisive nu te panica, pentru că viaţa este plină de surpize iar cu puţin calm şi discernământ le poţi transforma în lucruri pozitive.


Cine ţi-a spus că nu eşti tu cea care poate realiza tot ce-i pofteşte inimoara? Cine te-a păcălit că dincolo de necazuri şi de lacrimile căzute pe obrajii tăi rumeni nu există fericire? Eşti specială. Crede-mă, pentru că te cunosc iar aceste rânduri sunt scrise pentru tine şi au un rost.




Gândeşte-te că mergi pe stradă şi lumea ţi se pare fadă, dar cu puţină speranţă Cupidon al tău învăţă că are un arc şi-o tolba cu săgeţi pe care-l poate îndrepta către "cel mai măreţ" punct din raza sa. Şi uite aşa lucrurile iau o întorsătură plăcută, privirea din pământ ţi se ridică, simţi soarele din nou pe faţa ta… e totul bine, nu-i aşa?

8 comentarii:

  1. Cine a zis ca nimic nu e imposibil ,se pare ca nu a incercat niciodata sa tranteasca ...o usa rotativa,genul de usa intalnita la intrarea in mall-uri si cladiri de birouri;gandeste-te la 3 usi ce se invart in jurul unui ax central.Cred ca stii la ce ma refer...sau poate ca nu...

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Eu vorbeam metaforic, dar daca vrei la propriu, desigur: Pentru a putea tranti o usa rotativa construiesti un zid pe oricare din razele cercului circumscris et voila :>

    Data viitoare as aprecia daca ti-ai pune prenumele adevarat. Sa stiu cu cine am placerea. Multumesc! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. mai sa fie..aurel este ....romantic?
    ce sa spun? superb.
    din pacate nu ne putem da seama cat de speciali suntem. suntem preocupati cu orice fel de tampenii,si uitam de noi. Vrem un cac*t de diploma pentru care traaagggem cu dinti sesiune de sesiune , iesim din facultati,vrem un job bun, sa avem baaaaani, bani multi,ca -in anii 2000- ce este mai important decat banii?iubirea? NU. Respectul? Nu, in niciun caz, nici macar cel pentru sine. Apoi vrem pe cineva langa noi : fetele vor ca alesul sa aiba bani,sa fie smecher sa nu cumva sa aiba probleme prin cartiere cu vreun vagabont care si`ar dori si el sa dea o buca. Baietii vor ca tipa sa arate traznet,sa fie "piesa" sa le faca in ciuda tovarasilor cand ies seara sa se joace acel banal "sport" de a baga bilele`ntr`o gauace, hidratandu`se cu cateva beri,ca asa au vazut la cei mai smecheri decat ei. Unde raman valorile spirituale,romantismul,spiritul de apreciere? unde raman cartile citite / necitite - ca VIRGULA criteriu de a ne alege "perechea" ? undeva in urma,probabil,prin anii 1920.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu tot metaforic,dar mi s-a parut potrivita analogia cu usa rotativa.Daca o sa contruiesti un zid o sa ai o usa blocata...

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe langa fiecare usa rotativa este o usa normala.
    Vezi tu, intotdeauna exista o cale. Tot ce trebuie sa faci e sa accepti ca exista, dupa care nimic nu ti se mai pare dificil.

    P.S.: Te rog din nou sa-mi zici cine esti :D

    RăspundețiȘtergere
  6. o cale sau un compromis...

    RăspundețiȘtergere

Ţi-a plăcut articolul? Comentează-l. Nu te doare mâna.
Nu ţi-a plăcut? Greu de crezut. ^^